NONI SOK ORIGINAL 1L

6,500.00 RSD
+

Noni sok original 1l

Tahitian Noni sok potpuno prirodan i zdrav sok od tropskog voća noni (Morinda Citrofilia) za jačanje imuniteta i pomoć kod izlečenja mnogih, pa i najtežih bolesti.

Stanovnici Polinezije su koristili Noni vekovima unazad i bili svesni njegove delotvornosti iako nisu razumeli mehanizme njegovog delovanja. Današnja nauka je objasnila šta je to što Noni sok čini čudotvornim. Postoje brojne naučne studije koje su pokazale uticaj Noni soka na kvalitet života ljudi.

Pored mnoštva vrednih sastojaka , ono sto Noni sok odvaja od drugih namirnica je prisustvo iridoida. One su glavne fitohemikalije u plodu Nonija i znatno su stabilniji od flavonoida koje sadrže mnoge druge voćne vrste. Zbog toga je Noni otporan na degradaciju i u stanju je da svoje korisne sastojke sačuva za dug vremenski period.

Veoma bitnu ulogu ima i Kseronin, nedavno otkriveni alkaloid, koji na ćelijskom nivou modifikuje i osnažuje proteinsku strukturu.

Noni takođe podstiče telo da proizvodi azot oksid koji pomaže telu da se bori protiv tumora, virusa, bakterijskih i parazitskih infekcija.

Na opširnoj studiji koja je obuhvatila vise od 25000 korisnika Noni soka širom sveta, došlo se do rezultata da je ovaj napitak napravio poboljšanje zdravlja do čak 90% korisnika..Najbolji uticaj je imao na poboljšanje rada digestivnog trakta i povećanje energije tela, a značajni boljitak je zabeležen kod alergija, artritisa, astme, kancera, fibromialgija, depresija, dijabetesa 1i 2 , srčane bolesti, visokog krvnog pritiska, glavobolje, povećanja seksualne želje.

Preporučena dnevna doza: 30 ml dva puta dnevno uz raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Boca sadrži 33 servirne jedinice. Nakon otvaranja čuvati u frižideru. Pre upotrebe dobro promućkati.

Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda.