Skip to the beginning of the images gallery Natural Way Sok od pšenične trave 30 kapsula

3,600.00 RSD
+

Liofilizovani sok od pšenične trave se značajno razlikuje od praha pšenične trave jer sadrži višestruko viši nivo mikronutrijenata.

Liofilizovani sok od pšenične trave sadrži visoki nivo korisnih enzima, aminokiselina, minerala i vitamina potrebnih za pravilno funkcionisanje čovekovog organizma. Ovako visok sadržaj mikronutrijenata duguje posebnom načinu proizvodnje i ekstrakcije. Spelta (stara vrsta pšenice) od koje se dobija je organska i trava se uzgaja pod posebnim uslovima kako bi se očuvale sve nutritivne vrednosti. Trava se u optimalnom periodu seče i presuje na posebnim mašinama na sporim obrtajima, kako bi se očuvale sve aktivne supstance. U ovoj prvoj ekstrakciji kroz koju prolazi trava, odbacuje se oko 95% sadržaja koji mahom sadrži celulozu (što predstavlja uobičajeni prah od pšenične trave), a zadržava se oko 5% dobijenog soka koji sadrži 100% svih mikronutrijenata. Dobijeni sok se zaleđuje i zatim putem liofilizacije, odnosno procesa hladnog odstranjivanja vode koji čuva sve aktivne supstance, se dobija prah koji predstavlja 4% suvog ekstrakta iz soka pšenične trave. Ovaj prah, dvostruko ekstrahovan se nalazi u svakoj kapsuli.

Liofilizovani sok od pšenične trave poseduje aminokiseline koje su 90% identične aminokiselinama u našem organizmu i sa svojim sastavom povoljno deluje na:

- jačanje imuniteta

- popravlja krvnu sliku (stvaranje crvenih krvnih zrnaca)

- daje vitalnost i energiju organizmu

- pomaže u odstranjivanju virusa i bakterija

- regeneriše rad i funkciju ćelija

 

- povećava koncentraciju i uklanja nesanicu

- detoksikaciju organizma i funkciju jetre

- poboljśava snabdevanje kiseonikom

- ima antikancerogeno dejstvo zbog velike koncentracije vitamina B17

- takođe pomaže kod drugih težih oboljenja kao što su astma, anemija, insulinska rezistencija, kod auto imunih oboljenja

Liofilizovani sok od pšenične trave hrani organizam jer je prava super hrana koja sadrži sve što je potrebno čoveku na dnevnom nivou u maloj dozi.

Liofilizovani sok od pšenične trave ne sadrži gluten: U procesu prerade pšenične trave ne koristi se zrno pšenice (spelte) već se seče trava koja je iznikla i ona se presuje pa samim tim proizvod ne sadrži gluten koji se inače nalazi u zrnu.

Liofilizovani sok od pšenične trave je domaći i potpuno prirodan proizvod: Proizvodi se od organske spelte koja se uzgaja u kontrolisanim uslovima. Proces hladnog ceđenja soka, liofilizacija i pakovanje se odvija u sertifikovanom proizvodnom prostoru.